Close

Yritys

Yritys

Team Mark on perheyritys joka on toiminut kannattavasti perustamisestaan – vuodesta 1981 – lähtien.  Kannattava kasvu on yrityksemme toiminnan lähtökohta ja sitä tukiessamme panostamme jatkuvasti prosessien ja henkilöstön kehitykseen. Näin vahvistamme toimintaamme ja asiakkaidemme saamaan palvelua muuttuvan ympäristön haasteissa. Team Mark työllistää kymmenen alan ammattilaista, jotka työskentelevät toimipisteissämme Espoossa ja Oulussa. Team Markilla on Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti.

Mitä teemme

Team Mark toimii kahdella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella. Ne ovat Liikelahjat ja Yritysvaatetus. Kysymys on asiakkaidemme brändin ja ilmeen viestimisestä oheistuotteiden keinoin. Nämä voivat olla mainontaa – giveaway-tuotteet – tai niillä voi olla suora yritystoimintaan liittyvä side, kuten työvaatteilla on. Molemmilla viestitään yrityksen imagosta. Asiakkaillemme pyrimme tarjoamaan palvelumalleja, jotka ovat tarkoituksen mukaisia ja helposti lähestyttäviä. Tavoitteemme on sujuva ja miellyttävä yhteistyö.

Arvot

Kunnioitus on kuningas. Team Markin arvojen ytimessä on kunnioitus. Se piirissä on kaikki: henkilöstö, asiakkaat, kumppanit, tavarantoimittajat, valmistajat, viranomaiset ja ympäristö.